İZMİR / ÖDEMİŞ - Hamamköy Ortaokulu

Hamamköy Ortaokulu

Adres
HAMAM MAH. MENDEGÜME KÜME EVLERİ HAMAMKÖY OKULU SİTESİ B BLOK NO 162B ÖDEMİŞ / İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
-Masa Tenisi Özel Sporcular Yıldızlar Kategorisi TÜRKİYE Şampiyonluğu, İzmir 1. liği, Ödemiş 2. liği dereceleri kazanılmıştır. 2021/2022 12 Mart İstiklal Marşı nın kabulü Haftası Şiir yarışması Ödemiş 1. liği 2021/2022 Akıl ve Zeka Oyunları Mangala Turnuvası 6. Eğiitm Bölgesi Şampiyonluğu 2022/2023 6. Eğitim Bölgesi Bilgi yarışması 2. liği 2023 LGS SONUÇLARINA GÖRE 1 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİ 2 ÖĞRENCİMİZ PROJE LİSELERİNİ KAZANMIŞTIR
Kömür Kalorifer
iNGİLİZCE
Ulaşım
Ödemiş ilçe garajından kalkan Ödemiş-Aydın arabaları ile 08:00 14:00 17:00 da ulaşım sağlanabilir. Yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir. Öğretmenlerimiz Ödemiş üzerinden geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Taşıma Merkezi.
Yerleşim Yeri
Küre, Küçükören, Demirdere, Güney, Çayır ve mahalleleri öğrencileri taşımalı olarak okulumuzda eğitim almaktadırlar.
İlçe merkezine 40 km, İl merkezine 150 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Masa Tenisi, Futbol, Hentbol, Voleybol, Badminton, Jimnastik.
YARINLARA İZ BIRAK PROJESİ
Diğer Hususlar
Okulumuzun internet sitesindeki tüm bilgiler günceldir. 31/07/2023 tarihinde güncellenmiştir.